Få behandling för din idrottsskada

Oavsett om du spelar hockey, tränar styrketräning, löper eller yoga så kommer du med stor sannolikhet skada dig någon gång. Det är svårt att undvika skador till och med i vardagen, så att undvika dem när du med flit utsätter kroppen för belastning och rörelse är näst intill omöjligt. Dock ska du inte sluta träna för det, då det ju samtidigt är livsviktigt. Du behöver inte heller oroa dig, för det finns sätt att motverka och behandla de skador som kan uppstå.

Du kan exempelvis stretcha eller utföra lätt sjukgymnastik hemma, då detta kan ge många fördelar. Men du kan även behöva söka professionell hjälp som fungerar mer ingående och enligt dina specifika behov.

Behandlingar från en naprapat

Muskelcentrum är en av Sveriges främsta naprapatverksamheter och de har kliniker i Gävle, Uppsala, Sigtuna och Västerås. De förebygger, behandlar och rehabiliterar både akuta och långvariga besvär som berör rörelseapparaten. Detta innefattar muskler, leder och/eller skelett.

De är specialiserade på belastningsskador, vare sig de är arbets- eller belastningsrelaterade, samt idrottsskador. De erbjuder även naprapati, massage, stötvågsbehandling, dry needling och diagnostiskt ultraljud till privatpersoner såväl som företag och idrottsföreningar.

Så sök hjälp och slipp oroa dig för smärtor redan idag. Lycka till!

Kommentarer är stängda.